Enter your keyword

Voor winkeliers

.

Verkoop de speldjes van Fiertje in je eigen winkel!

Het kost je niets, je kunt er aan verdienen!

Bijna elke klant vindt het fijn om een complete outfit voor zijn of haar dochter in één winkel te kopen. Wat is er dan mooier om ook de bijpassende unieke en leuke speldjes van Fiertjes Winkeltje in je winkel te hebben. Zo kun je elke outfit helemaal af maken, met een speldje of diadeem. Ook zijn het super leuke en originele kadootjes om te krijgen of te geven.

Bij Fiertjes Winkeltje worden alle artikelen met de hand gemaakt en nooit tweemaal hetzelfde. Hierdoor zijn en blijven de speldjes heel bijzonder en uniek. De beste en stevigste speldjes (alligatorklipjes) worden gebruikt, die dus het best blijven zitten in het haar. Fiertjes Winkeltje staat voor hoge kwaliteit!

 

shopfront2

Wil jij ook deze unieke haardingetjes in je collectie? Wat moet je doen:

  • Bestel een sieradenmolen (2 of 3 laags) met daarop een collectie van Fiertjes Winkeltje. Deze collectie bestaat uit diverse artikelgroepen, 40 of totaal 60 stuks. Hier betaal je een kleine borg voor à € 50,- of € 75,-
  • Geef elke week door wat er verkocht is, ik vul het 1 à 2 keer in de maand aan, afhankelijk van de hoeveelheid die er verkocht is. Eénmaal in de 3 á 4 maanden maken we een afspraak en kom ik langs om te inventariseren. Zo houden we de voorraad op peil.
  • Per 4 weken ontvang je een factuur voor de verkochte artikelen. Deze dien je binnen 10 dagen te betalen.
  • Eventuele diefstal is voor je eigen rekening en zal op de eerste factuur na inventarisatie worden doorbelast.
  • Bij beëindiging van de samenwerking zal de sieradenmolen met resterende collectie aan Fiertjes Winkeltje worden geretourneerd en de borg worden terugbetaald of verrekend met de laatste in rekening te brengen factuur.

Mocht je ontdekken dat een specifieke artikelgroep bij jou in de winkel erg snel verkoopt of juist niet, geef het aan en we passen de samenstelling van de Fiertjes collectie in jouw winkel aan door groepen uit te breiden en/of te minderen.

shopfront

Wat is jouw verdienste?

Jouw verdienste is de korting op de factuur die je ontvangt van Fiertjes Winkeltje. Afhankelijk van het gerealiseerde omzetbedrag wordt de korting berekend.

Zo heb je zelf in de hand welke korting je kunt realiseren en dus wat je extra kan verdienen.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met Flori van Fiertjes Winkeltje:

Telefoon/mobiel: 06-41990159

e-mailadres: info@fiertjeswinkeltje.nl

Ik hoor graag van je.

Met vriendelijke groet,

Fiertjes Winkeltje

Flori Mans

visitekaartjeFiertjevoor