Enter your keyword

Wie is Fiertje?

Wie is Fiertje?

Fiertje is een heel lief en ondeugend meisje, dat mijn leven compleet heeft veranderd. Elke dag weer wordt ik blij van haar vrolijke aanwezigheid, lieve lach, sprankelende oogjes en fijne geklets. Elke dag beleven we weer nieuwe dingetjes, geen dag is hetzelfde.

In 2011 is zij geboren, wat een vreugde. Van een goede vriendin kreeg ik een origineel kraamkado, een pakketje om zelf haarspeldjes te maken. Natuurlijk kon ik daar helaas niet gelijk mee aan de slag omdat, ondanks haar bolletje vol haar, d’r haartjes veel te dun waren en de speldjes te groot. Na een paar maandjes wilde ik speldjes kopen, maar wat ben ik geschrokken. Ten eerste vond ik de prijzen hoog voor de kwaliteit die ik zag en overal hingen bijna dezelfde speldjes (duizend in een dozijn, voor een hoge prijs) Daar werd ik niet vrolijk van, we willen toch iets moois en leuks voor onze dochters. Ik heb het pakketje erbij gepakt en ben speldjes gaan maken, en zo is Fiertjes Winkeltje ontstaan.

De speldjes van Fiertje zijn vrolijk, lief, sprankelend, sterk en nooit hetzelfde. Elke dag iets unieks, geen dag is hetzelfde.

Slogan van Fiertjes Winkeltje:

Elk leuk meisje verdient een leuk speldje!

vlecht
SAMSUNG CSC

Hieronder volgt een kleine uitleg van de verschillende producten van Fiertjes Winkeltje:

  • Floortjes Lijn, De Floortjes setjes zijn zelfgemaakte speldjes met als achterkant een stevige alligator klip van 4,5 cm. Dit is een klip die het haar ertussen goed stevig vastklemt waardoor de speldjes niet (nauwelijks) uitglijd. Zowel in dik haar als in heel dun haar blijft dit speldjes erg goed zitten. De bloemetjes erop variëren elke keer in kleur, ik maak nooit dezelfde combinaties. Zo blijven de speldjes uniek en speciaal voor jou ontworpen. Bij Fiertjes Winkeltje houden we niet van 1000 in 1 dozijn en dat zullen we ook nooit maken. Nogmaals alles wordt hier met liefde gemaakt en zorgvuldig uitgekozen.
  • Fiertjes lijn, Fiertjes zijn ook zelfgemaakte speldjes met als achterkant de stevige alligator klip van 4,5 cm. Dit is een klip die het haar ertussen goed stevig vastklemt waardoor de speldjes niet (nauwelijks) uitglijd. Fiertjes gaan per stuk en bestaan uit 1 grote bloem van 6,5cm, 1 middel bloem en een kleinere bloem. In het midden kunnen verschillenden items zitten, o.a leuke buttons met plaatjes of mooie roosjes of weer iets anders zitten. Ook hier maak ik nooit dezelfde combinaties. Zo blijven de speldjes uniek en speciaal voor jou ontworpen.
  • Poppedijntjes zijn de babyspeldjes, kleine klik-klak speldjes van 3,5 cm. Versierd met een leuk bloemetje. Deze babyspeldjes blijven goed zitten doordat er een extra stevig klik-klak speldje gebruikt wordt.
    Elk setje speldjes wordt met liefde gemaakt, kleuren worden zorgvuldig uitgekozen met een leuk item in het midden van de bloem.
    Mocht de juiste kleurencombinatie er niet bij zitten kan je het altijd even vragen en dan maak ik het (als dat kan).
  • Haarbandjes van Fiertjes Winkeltje bestaan in 3 verschillende maten.  Zo zijn er babyhaarbandjes, dit zijn de haarbandjes voor de pas geboren meisjes (tot een maand of 5/6). Dan zijn er de haarbandjes Middel, dit is een maat haarbandje die geschikt is voor meisjes van een half jaar tot een jaar of 2,5. Als laatst zijn er de meiden haarbandjes, vanaf een jaar of 3 tot 9 (volwassen dames passen deze ook). Elk unieke haarbandje wordt gemaakt van zeer zacht en rekbaar elastiek, voor een groot draagcomfort. Geen 1000 in 1 dozijn en elke keer weer nieuwe kleuren en variaties.
  • Diadeems van Fiertje hebben kleine tandjes waardoor ze een stuk beter in het haar blijven zitten en dus niet uitglijden. De diadeems zijn zeer flexibel, maar uiteindelijk (bij te ver buigen) ook breekbaar. Bij ons word met liefde, aandacht en zorgvuldigheid gewerkt. Om zo origineel mogelijk te blijven worden ook de diadeempjes (net zoals de haarspeldjes) uniek gemaakt, er is nooit dezelfde.
  • Gigaganties, zijn xxl alligatorklippen van 8cm. Ook deze zijn in een extra stevige uitvoering gemaakt, door de grote kunnen er leuke variaties gemaakt worden. Zo zijn er klippen met 3 bloemen van dezelfde grote naast elkaar, maar ook met verschillende maten van bloemen. Deze spelden zijn zeer geschikt om het haar op te steken of om bij/naast een vlecht te steken. Door de grote van de speld zijn deze Gigaganties uitermate geschikt voor de meiden met lang (dik) haar. Met liefde, zorgvuldigheid en veel aandacht worden deze spelden ontworpen en gemaakt.